Şampiyon güreşçiler anıldı

31.05.2013 - 12:00

Ebediyete intikal etmiş tüm şampiyon güreşçilerimizi birlikte anmak için her yıl Uluslar arası Şampiyonlar Güreş Turnuvası sırasında Vakfımızın Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan Anıt Mezar’da tören düzenlenmektedir.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçiler ile güreş sporuna üstün katkı sağlayanlar için Türk Güreş Vakfı tarafından yaptırılan Anıt Mezar’da; 31 Mayıs 2013 günü saat 11:00’de yapılan anma törenine , Anıt Mezar’da ebedi istirahatgahlarında yatan şampiyon güreşçilerimizin aileleri, yakınları, Türk Güreş Vakfı yöneticileri, Türkiye Güreş Federasyonu yöneticileri ve güreşçiler katıldı.Saygı duruşundan sonra Türkiye Güreş Federasyonu başkanı Sayın Hamza Yerlikaya ve Türk Güreş Vakfı Genel Başkanı Sayın Ahmet Ayık birer konuşma yaptılar. Okunan Kuran’ı Kerim ve dualarla tören sona erdi. Tüm şampiyonlarımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.